ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Στο V.I.P. είμαστε πάντα στη διάθεση σας

Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την φυσική σας κατάσταση προς το καλύτερο. Με βάση αυτό, το σώμα σας θα γίνει πιο δυνατό, ενεργητικό και αποδοτικό. Απώτερος σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τη ζωή σας ολόκληρη προς το καλύτερο.

Σας παρέχουμε πλήρες πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα ακολουθείται συνδυαστικά με το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Τα προγράμματα εκγύμνασης γίνονται πάντοτε με επίβλεψη γυμναστή.

Τα μεταβολικά προγράμματα όπως αναφερουν οι πιο πρόσφατες έρευνες, υπόσχονται μέγιστα αποτελέσματα εντός 2 βδομάδων και γίνονται στον χώρο μας. Εάν όπως κι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλετε να χάσετε τα επιπλέον κιλά και να αγαπήσετε ξανά το σώμα σας, μην χάνεται τον χρόνο σας. Εάν και πάλι δεν έχετε την κατάλληλη παρακίνηση για να το κάνετε, εμείς σας παρεχουμε το ιδανικότερο περιβάλλον για να αποκτήσετε την ώθηση που αναζητείτε, τόσο απο πνευματικής, όσο και ψυχολογικής άποψης.

Έχουμε δημιουργήσει προγράμματα διάρκειας 30 – 45 λεπτών με βάση ποιοτικά πρωτόκολλα που υπόσχονται διασκέδαση και αποτελέσματα σε διάστημα 2 βδομάδων. Σε συνδυασμό με τις διατροφικές συμβουλές που παρέχουμε, τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και με βάση αυτό δημιουργουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για να καλύψουμε τις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • 99312912 (Μάριος)
  • 96205979
  • Αγίας Παρασκευής 9, Έγκωμη (Έναντι Κρατικής Έκθεσης)
  • info@vipfitnessnicosia.com

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 06:00 – 20:00
Σαββατοκυρίακο: Κλειστό