ΜΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Home | ΜΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Μαριος Κωνσταντίνου είναι ένας απο τους πρωτοπόρους στην χρήση εξειδικευμένων πρωτοκόλλων Λειτουργικής Γυμναστικής (Functional Training) στην Κυπρο. Αυτά τα πρωτόκολα έφεραν την επανάσταση στον χώρο της ατομικής και ομαδικής γυμναστικής καθώς εξειδικεύονται στις επιμέρους ανάγκες του κάθε πελάτη.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Άσκηση Ευρωστία και Υγεία. Κατέχει μεταπτυχιακό M.Sc. Science με τίτλο “Non verbal communication and Athletes’ Body Language” από το Portsmouth University. Είναι PhD candidate στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Τρικάλων, Πανεπιστημίου Θεσαλλίας με ειδικότητα στην Αθλητική Ψυχολογία σε θέματα Αθλητικής Επίδοσης.

Το 2010 έχει εργαστεί ως υπεύθυνος Γυμναστηρίου στο MEDITERRANEAN BEACH HOTEL στην Λεμεσό για 2 χρονια. Το 2011 έχει εργαστεί στο Sport Dimensions Cyprus ως ο βασικός Γυμναστής Ενδυνάμωσης και Αποκατάστασης Αθλητών, όπου συνεργάστηκε και βοήθησε πολλούς Κύπριους και ξένους αθλητές Διεθνούς επιπέδου. Το 2013 με τη λειτουργία του V.I.P Fitness Nicosia πραγματοποίησε ένα παιδικό όνειρο, όπου είναι συνιδιοκτήτης με την αδερφή του Εφη Κωνσταντίνου μέχρι και σήμερα.

Η εξειδίκευση του είναι η Υψηλής Έντασης Διαλειματική Προπόνηση (HIIT and Circuit Training) και η Αυξηση της Αθλητικής Απόδοσης σε Αθλητές όλων των επιπέδων.

Socials